Digitale Masterclass over Slaap

Beter en dieper slapen

Er bestaan veel onduidelijkheden over slaap. Op internet kun je er van alles over lezen, maar lang niet iedereen lukt het om de weg te vinden in een oerwoud van slaaptips en slaapadviezen. In deze interactieve masterclass krijg je de kans om al je slaapgerelateerde vragen te stellen. Tijdens deze masterclass leggen we de basis voor een goede nachtrust én kom je erachter waarom slapen eigenlijk zo belangrijk is. Ik licht alvast een tipje van de sluier op: Je brein slaapt niét.

Masterclass

/

Waarom een masterclass over slaap?

Slaap is het fundament van een gezond leven. In de kern verdient iedereen het om goed te kunnen slapen. Ik deel graag mijn kennis en ervaring als vitaliteitscoach met jou, zodat jij beter en dieper kan slapen.

Hoe ziet de masterclass eruit?

In een digitaal uurtje bespreken we kort wat slaap inhoudt én wat jij kunt doen om beter te slapen. Aan het eind van de masterclass weet je dan in ieder geval waarom slaap zo belangrijk is én wat er in jouw hersenen en lichaam gebeurt tijdens het slapen.

Tijd voor vragen?

In het laatste gedeelte van de masterclass kun je jouw vragen stellen, waar je nog meer toelichting op wil, waar je nog mee zit, óf wat niet aan bod gekomen is. We zullen inzoomen op de onderwerpen en problemen, die bij de meeste deelnemers spelen. Denk alvast na over de vragen die jij zou willen stellen!

Aanmelden

Meld je aan voor één van de komende masterclasses over slaap. Wees er snel bij, want: vol = vol.

Ga naar pagina: Slaapproblemen oplossen

Slaapproblemen oplossen

Jouw slaapprobleem is uniek en vraagt om een persoonlijke aanpak. Weet jij al wat de oorzaak is van jouw slaapprobleem? Ga op onderzoek en leer meer over jouw slaapprobleem.