Last van slapeloze nachten?

Er zijn twee soorten slechte slapers: degenen die licht slapen en daardoor moe wakker worden, en zij die bang zijn om naar bed te gaan omdat ze al lange tijd slecht slapen. Waar herken jij jezelf in?

Ga naar pagina: Masterclass over slaap

Masterclass over slaap

Meld je aan voor een digitale masterclass over slaap. En pak de kans om al je slaapgerelateerde vragen te stellen én kom erachter waarom slapen zou belangrijk is.

Moe wakker en met tegenzin op

-

Koffie is noodzakelijk

Als de wekker gaat, kom je met moeite uit bed. Je bent wazig en hebt koffie nodig om écht op te starten. Je bent de hele dag futloos en pas ’s avonds leef je weer een beetje op. Herkenbaar?

Word weer energiek wakker

Reken af met vermoeidheid, word weer fris wakker en maak van de ochtenden jouw moment.

Dieper slapen is de oplossing

Alleen met voldoende diepe slaap herstelt je lichaam. Na een stressvolle en chaotische dag heb je niet zozeer veel nachtrust nodig, maar is het vooral belangrijk dat je diep slaapt. Zo wordt de schade van de dag ervoor gerepareerd en de ‘troep’ in je hersenen opgeruimd.

Ga naar pagina: Slaap is persoonlijk

Slaap is persoonlijk

Hoe je slaapt, heeft alles te maken met je biologische slaap-waakritme – bioritme in het kort. Hieruit volgt je individuele slaappatroon. Ken je jouw bioritme al? Doe de online test.

Neem afscheid van slaapangst

-

Plafonddienst draaien

Ruim voordat je naar bed gaat, begint het gepieker. Je bent bang weer de hele nacht wakker te liggen en de slaap niet te kunnen vatten. De hele nacht wakker naar het plafond te staren. Herkenbaar? Helaas komt dit maar al te vaak voor. Toch kan ook jij het vertrouwen in je slaap herwinnen.

Slaap weer als een roos

Iedereen heeft van nature het vermogen om te slapen. Ook jij was vroeger zonder problemen de hele nacht in dromenland. Je natuurlijke slaappatroon weer terugkrijgen? Dat kan zeker. Belangrijk is op zoek te gaan naar de dieperliggende oorzaken. Slaapproblemen zijn vaak complex, en daardoor ligt de oplossing niet voorhanden.

101 slaapsaboteurs

Hoe complex slaapproblemen ook kunnen zijn, de oplossing ligt binnen handbereik. Wanneer je systematisch afrekent met alle 101 slaapsaboteurs, kan ook jij afscheid nemen van je slaapangst. Dit proces kan lastig zijn, maar een slaapcoach kan je daar stap voor stap bij helpen.

Ga naar pagina: Ontdek wat slaapcoaching voor jou kan betekenen

Ontdek wat slaapcoaching voor jou kan betekenen

Jouw slaapprobleem is uniek en vraagt om een persoonlijke aanpak. We rekenen stap voor stap af met de biologische en psychologische stoorzenders. Met een gratis adviesgesprek zet jij de eerste stap naar een zorgeloze nachtrust.