Werk aan een vitaler team

Gezond personeel zorgt voor een gezond bedrijf. Werk aan energieke medewerkers en zie er tevreden klanten voor terug. Werk met Pjotr aan een vitaler team!

Masterclass

Ik deel graag mijn kennis en ervaring als met jou. Hopelijk helpt het jou om je energieker, gezonder en gelukkiger in gaan voelen. In samenwerking met WeShareTalent geef ik een aantal gratis masterclasses.

Trainingen

Behoefte aan een inspirerende en interactieve training? Ik geef regelmatig trainingen op het gebied van slimmer werken, burn-out preventie, meditatie of beter slapen. Ik denk graag mee om jullie teamdag of leerdag tot een succes te maken.

Ga naar pagina: Slimmer Werken

Slimmer Werken

Vergroot je mentale vermogen en je werkprestaties. Tijdens deze training werk je aan een concrete en duurzame manier van werken, waardoor je efficiënter leert werken én ervaren zult, dat ook je tevredenheid over je eigen prestaties zal toenemen. De training is ontwikkeld naar aanleiding van de meest recente ontwikkelingen in de neurowetenschappen. Daardoor is het mogelijk geweest om technieken te selecteren die aansluiten bij het menselijk brein en in de praktijk bruikbaar blijken te zijn om slimmer te werken.

Ga naar pagina: Burn-out Preventie

Burn-out Preventie

Je voelt je vaak gestrest en ervaart een constante druk. Bij kleine tegenslagen word je al nerveus. Het lukt je dan niet om te ontspannen. De stress lijkt zich op te slaan in je lichaam, wat bijvoorbeeld resulteert in druk op de borst en een bonzend hoofd. Die spanning beperkt je dagelijks. Herkenbaar? Tijdens deze training werk je aan een gezonde relatie met stress, spanning en werkdruk én neem je ongezonde gewoontes en onrealistische verwachtingen onder handen. Deze training is ontwikkeld naar aanleiding van de meest recente onderzoeken naar burn-outs. Door een neurofysiologisch en neuropsychologische perspectief op burn-out en stress te combineren, heeft deze training alles in huis om je – weer – weerbaar te voelen.

Ga naar pagina: Meditatie voor zorgprofessionals

Meditatie voor zorgprofessionals

Wil jij meer grip krijgen op de complexiteit van meditatie en doelgerichter werken als zorgprofessional met meditatie? Deze training is ontwikkeld op basis van de meest recente ontwikkelingen in de neurowetenschappen. Deze ontwikkelingen maken het mogelijk om abstracte cognitieve processen en concepten, zoals bewustzijn en spontane gedachten, beter te begrijpen. Met deze kennis op zak worden de onderliggende cognitieve processen van verschillende meditatietechnieken steeds duidelijker en dit stelt ons in staat meditatie doelgericht te gebruiken als zorgprofessional. Tijdens deze training borduren we verder op deze inzichten én word je vaardig in het werken met meditatie als zorgprofessional.

Ga naar pagina: Coaching

Coaching

Met vitaliteitscoaching investeer je niet alleen in een gezond, gelukkig en energiek team, maar werk je ook aan de productiviteit in jouw bedrijf. Weten wat het kan betekenen? Lees meer over vitaliteitscoaching.