Werk aan een vitaler team

Gezond personeel zorgt voor een gezond bedrijf. Werk aan gelukkige medewerkers en zie er tevreden klanten voor terug. Werk met vitaliteitscoach Pjotr aan een vitaler team!

Investeer in je team

Met vitaliteitscoaching investeer je niet alleen in een gezond, gelukkig en energiek team, maar werk je ook aan de productiviteit in jouw bedrijf.

Ga naar pagina: Ontdek vitaliteitscoaching
sdfsfdsf

Ontdek vitaliteitscoaching

Voel je gezonder, energieker en gelukkiger door persoonlijke coaching. Weten wat het kan betekenen? Lees meer over vitaliteitscoaching.

Digitale teamsessies

Maak kennis met coach Pjotr en leg de basis om beter te slapen, je weerbaarder te voelen óf om productiever te worden. Een digitale teamsessie kost niets en is vrijblijvend.

Hoe ziet de teamsessie eruit?

In een digitaal uurtje maken we kennis met één van de drie vitaliteitsthema’s. De eerste helft is voor een korte kennismaking met het onderwerp, terwijl de tweede helft in het teken zal staan van vragen en antwoorden. In de eerste helft bespreken we bijvoorbeeld wat slaap inhoudt én de andere helft bespreken we wat je kunt doen om ook daadwerkelijk beter te slapen.

  • Slaap beter
  • Voel je weerbaar
  • Word productiever

Trainingen

Behoefte aan een inspirerende en interactieve training? Pjotr geeft regelmatig meditatietrainingen, burn-out preventietrainingen en trainingen om je creativiteit te boosten of om beter te slapen. Er wordt graag meegedacht om jullie teamdag of leerdag tot een succes te maken.

Ga naar pagina: Plan een kennismaking

Plan een kennismaking

Plan gerust een belafspraak in om kennis te maken. Pjotr denkt graag mee hoe hij met zijn vaardigheden en kennis jullie organisatie vitaler kan maken. Hopelijk tot snel!