Vitaliteitscoaching voor jou

Vitaliteitscoaching is een unieke manier van coachen. Afgestemd op jouw persoonlijke behoefte, met de wetenschap als basis. Kom langs in Amsterdam óf laat je online coachen. Laagdrempelig starten én meteen resultaat.

Wat is het precies?

Vitaliteitscoaching is persoonlijke coaching in een online jasje. Het doel is simpel: je gezonder, energieker en gelukkig voelen. We gaan voor duurzaam en merkbaar resultaat!

Echt bewijs

Je krijgt online coaching op basis van een uniek neurowetenschappelijk perspectief op mentaal welzijn. Echt bewijs uit hersenonderzoek dus, toegepast zodat jij je beter voelt. Hoe we dit doen? Aan de hand van drie overzichtelijke thema’s:

Meteen resultaat

Jouw behoeftes staan voorop. Samen kijken we op welke vlakken jij hulp nodig hebt en stellen we een coachingstraject op. Tijdens de coachsessies gaan we aan de slag met de belangrijke thema's. We streven naar duurzame en grote veranderingen, maar we beginnen klein. Je ziet meteen resultaat.

Jij bepaalt

Jij bepaalt zelf hoe vaak we elkaar zien, wanneer we elkaar zien én welke thema's we behandelen. Ik, je coach, adviseer, motiveer én inspireer, maar jij bepaalt.

Voor wie?

Iedereen zit wel eens wat minder goed in zijn vel. Dat is heel normaal. Helaas houdt dat bij sommige té lang aan of wordt het té intens. Als je een tijdje last hebt van slaapproblemen, stressklachten, negatieve gedachten of niet meer goed kan werken, dan kan dat heel vervelend zijn. Alles kost meer energie dan dat het oplevert. Zeker als je een druk leven hebt, kan het lastig zijn om alle ballen in de lucht te houden.

Persoonlijke online coaching

Daarom is er vitaliteitscoaching. Een unieke manier van coaching. Afgestemd op jouw persoonlijke behoefte, met de wetenschap als basis. Velen zijn je voor gegaan en staan weer stevig in hun schoenen. Door de volledige digitale en flexibele manier van coachen, is vitaliteitscoaching ideaal voor o.a. starters (of young professionals), ondernemers of jonge ouders. Je kan het coachingstraject namelijk perfect laten aansluiten op je drukke leven. Hierdoor kan jij er optimaal van profiteren. Benieuwd wat anderen ervan vonden? Bekijk alle testimonials op TrustPilot.

Al sinds mijn zesde ben ik een ongelooflijk slechte slaper en heb ik veel verschillende dingen geprobeerd om hier iets aan te doen. Van al die pogingen is vitaliteitscoaching met Pjotr de meest vruchtbare geweest dankzij de unieke combinatie van kennis, meditatie en voeding.

Ramon, Amsterdam

Door de verschillende tips en tools, onder andere op het gebied van verschillende soorten meditatie en slaaphygiëne, heb ik meer rust en ritme kunnen creëren, en mentale stabiliteit. Het is ondertussen alweer even geleden, maar het voelt alsof ik een toolbox op zak heb waar ik nog steeds tips en tricks uit kan vissen en kan toepassen wanneer het leven daarom vraagt.

Laura, Utrecht

Coaching heeft voor mij enorm bijgedragen aan de switch van overspannenheid naar een energiek leven. Pjotr heeft een zeer gedegen aanpak voor het verhogen van je vitaliteit, waarbij alle facetten die hieraan bijdragen apart worden behandeld en geïmplementeerd. Ook tegenslagen zijn nu mentaal goed op te vangen.

Alex, Amsterdam

Wie gaat je coachen?

Je doet het gratis adviesgesprek en het hele coachingstraject met dezelfde coach. Voelt het bij het gratis adviesgesprek goed, dan hoef je die comfortzone niet meer uit. Ik, coach Pjotr, stel mezelf hieronder graag kort voor. Wil nog meer weten over mij? Ga dan naar Over Pjotr.

Pjotr Peulen - Vitaliteitscoach

Pjotr Peulen - Vitaliteitscoach

"De afgelopen jaren heb ik met veel succes cliënten geholpen beter te slapen, weerbaarder en productiever te worden. Door mijn passie voor de neurowetenschappen te combineren met de effectieve technieken en methodes, is Phantus geboren. Een uniek aanbod van persoonlijke online coaching. Met één doel: Jouw energiek, gezonder en gelukkiger te laten voelen!"

Hoe ziet het traject eruit?

In principe duurt een online coachingstraject vijf maanden. Vaak beginnen we met een adviesgesprek en een online intake.

 1. Gratis Adviesgesprek

  Tijdens het gratis adviesgesprek leren we elkaar kennen. We bespreken waar jij in het dagelijks leven tegenaan loopt en hoe je daar beter mee om kan gaan. Je eindigt het gesprek zonder verplichtingen en mét de eerste tips die je direct toe kunt passen.

 2. Online Intake

  De intake is online en kan vanuit huis. Probeer op je eigen tempo alle adviezen uit. Door leuke en leerzame online testjes kom je erachter je wat vitaliteitscoaching voor jou kan betekenen. Samen onderzoek we wat op dit moment voor jou de beste vervolgstap is. De online intake in laagdrempelig, vrijblijvend en kost je niets.

 3. Persoonlijke Coaching

  Spreek regelmatig met mij, coach Pjotr, en boek resultaat. Je kan de coachsessies zelf inplannen, zodat ze perfect in je drukke leven passen. Een sessie kan 30, 60, óf 90 minuten duren: ideaal voor zowel een korte check-in of een uitgebreid gesprek. Je kiest van tevoren hoeveel minuten je per maand met mij wil spreken. Wanneer je daar behoefte aan hebt, kan je tussen de sessies door aan de slag met verschillende oefeningen en opdrachten via het coachingsprogramma. Zo boek je snel resultaat!

 4. Abonnementen

  Ik ben pas tevreden als jij resultaat hebt geboekt. Tijdens de laatste coachsessie kijken we of alles goed gaat. Wil je bezig blijven met je vitaliteit? Dat kan met vitaliteitsabonnementen. Laagdrempelig, maar effectief.

Wat kost het?

De kosten houd je zelf in de hand. Het adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend, net als de online intake. Zo kan je op je gemak een keuze maken.

Belangrijkste onderwerpen

 • 120 minuten per maand

  Al vanaf €345,- per maand kan je persoonlijk gecoacht worden. Laat coach Pjotr je inspireren, motiveren en adviseren. Voor €345,- per maand spreek je 120 minuten met je coach.

  Module
 • 180 minuten per maand

  Laat coach Pjotr je inspireren, motiveren en adviseren. Voor €475,- per maand spreek je 180 minuten met je coach. Gedurende het traject, kan je altijd wisselen mocht je meer of minder minuten willen.

  Traject
 • 240 minuten per maand

  Laat coach Pjotr je inspireren, motiveren en adviseren. Voor €585,- per maand spreek je 240 minuten met je coach. Gedurende het traject, kan je altijd wisselen mocht je meer of minder minuten willen.

  Module

Meer vragen?

Wat kan je verwachten van het gratis adviesgesprek?

Tijdens een digitaal adviesgesprek leren we elkaar kennen. Dit gesprek is laagdrempelig, vrijblijvend en het kost je niets. We bespreken waar jij in het dagelijks leven tegenaan loopt en hoe coaching je daarbij kan helpen. Je eindigt het gesprek zonder verplichtingen en mét de eerste tips die je direct toe kan passen.

Wat is een online intake?

De intake is online en kan vanuit huis. Probeer op je eigen tempo alle adviezen uit. Door leuke en leerzame online testjes kom je erachter je wat vitaliteitscoaching voor jou kan betekenen. Samen onderzoek we wat op dit moment voor jou de beste vervolgstap is. De online intake in laagdrempelig, vrijblijvend en kost je niets.

Wie bepaald hoe mijn coachingstraject eruit komt te zien?

Jij bepaalt zelf hoe het traject eruit komt te zien. Je coach zal je adviseren, maar jouw voorkeur is doorslaggevend. Ook tijdens het traject blijf je in controle en kan je ervoor kiezen bepaalde adviezen niet op te volgen of ergens geen tijd of energie in te steken.

Wanneer moet je definitief een besluit nemen of je aan een coachingstraject wil beginnen?

Je hoeft pas aan het eind van de online intake een besluit te nemen. Gedurende de online intake heb je de mogelijkheid om met coach Pjotr te spreken, dit noemen we de digitale intake. Tijdens dit gesprek kan je samen onderzoeken of vitaliteitscoaching iets voor jou is. Coach Pjotr zal aangeven of hij denkt dat je gebaat bent bij coaching. Na dit gesprek kan jij in alle rust een keuze maken.