Vitaliteits​coaching voor jou

Vitaliteitscoaching is een unieke manier van coachen. Afgestemd op jouw persoonlijke behoefte, met de wetenschap als basis. In enkele weken beter in je vel! Laagdrempelig en volledig digitaal.

Wat is het precies?

Vitaliteitscoaching is persoonlijke coaching in een online jasje. Het doel is simpel: je gezonder, energieker en gelukkig voelen. We gaan voor duurzaam en merkbaar resultaat!

Echt bewijs

Je krijgt online coaching op basis van een uniek neurowetenschappelijk perspectief op mentaal welzijn. Echt bewijs uit hersenonderzoek dus, toegepast zodat jij je beter voelt. Hoe we dit doen? Aan de hand van drie overzichtelijke thema’s:

Meteen resultaat

Jouw behoeftes staan voorop. Samen kijken we op welke vlakken jij hulp nodig hebt en stellen we een coachingstraject op. Tijdens de coachsessies gaan we aan de slag met de belangrijke thema's. We streven naar duurzame en grote veranderingen, maar we beginnen klein. Je ziet meteen resultaat.

Jij bepaalt

Jij bepaalt zelf hoe vaak we elkaar zien, wanneer we elkaar zien én welke thema's we behandelen. Ik, je coach, adviseer, motiveer én inspireer, maar jij bepaalt.

Voor wie?

Iedereen zit wel eens wat minder goed in zijn vel. Dat is heel normaal. Helaas houdt dat bij sommige té lang aan of wordt het té intens. Als je een tijdje last hebt van slaapproblemen, stressklachten, negatieve gedachten of niet meer goed kan werken, dan kan dat heel vervelend zijn. Alles kost meer energie dan dat het oplevert. Zeker als je een druk leven hebt, kan het lastig zijn om, zoals ze dat zeggen, alle ballen in de lucht te houden.

Persoonlijke online coaching

Daarom is er vitaliteitscoaching. Een unieke manier van coaching. Afgestemd op jouw persoonlijke behoefte, met de wetenschap als basis. Velen zijn je voor gegaan en staan weer stevig in hun schoenen. Door de volledige digitale en flexibele manier van coachen, is vitaliteitscoaching ideaal voor o.a. starters (of young professionals), ondernemers of jonge ouders. Je kan het coachingstraject namelijk perfect laten aansluiten op je drukke leven. Hierdoor kan jij er optimaal van profiteren. Benieuwd wat anderen ervan vonden? Bekijk onderstaande testimonials.

Ik had na iedere sessie nieuwe inzichten in mijn eigen denken en gedrag, die Pjotr goed boven tafel wist te krijgen. Pjotr weet veel van meditatie en neurowetenschappen en deelt tijdens de sessies op een natuurlijke manier zijn vakkennis. Een prettige kennismaking met meditatie.

Irene, Utrecht

Al sinds mijn zesde ben ik een ongelooflijk slechte slaper en heb ik veel verschillende dingen geprobeerd om hier iets aan te doen. Van al die pogingen is vitaliteitscoaching de meest vruchtbare geweest dankzij de unieke combinatie van kennis, meditatie en voeding.

Ramon, Amsterdam

Deze methode kwam op het juiste moment in mijn leven langs, ik slaap namelijk al jaren slecht. Het heeft me veel meer gebracht dan ik had gedacht. Pjotr is een hele goede coach: hij is geduldig, empathisch en rustig. Hij geeft je zelfvertrouwen en er is altijd de geruststelling dat je fouten mag maken en dat je iedere keer, elke dag, weer opnieuw kunt beginnen.

Maria, Varik

Wie gaat je coachen?

Je doet het gratis adviesgesprek en het hele coachingstraject met dezelfde coach. Voelt het bij het gratis adviesgesprek goed, dan hoef je die comfortzone niet meer uit. Ik, coach Pjotr, stel mezelf hieronder graag kort voor. Wil nog meer weten over mij? Ga dan naar Over Pjotr.

Pjotr Peulen - Vitaliteitscoach

Pjotr Peulen - Vitaliteitscoach

"De afgelopen jaren heb ik met veel succes cliënten geholpen beter te slapen, weerbaarder en productiever te worden. Door mijn passie voor de neurowetenschappen te combineren met de effectieve technieken en methodes, is Phantus geboren. Een uniek aanbod van persoonlijke online coaching. Met één doel: Jouw energiek, gezonder en gelukkiger te laten voelen!"

Hoe ziet het traject eruit?

In principe duurt een online coachingstraject drie tot zes maanden. Vaak beginnen we met een adviesgesprek en een online intake.

 1. Gratis Adviesgesprek

  Tijdens het gratis adviesgesprek leren we elkaar kennen. We bespreken waar jij in het dagelijks leven tegenaan loopt en hoe je daar beter mee om kan gaan. Je eindigt het gesprek zonder verplichtingen en mét de eerste tips die je direct toe kunt passen.

 2. Online Intake

  De intake is online en kan vanuit huis. Probeer op je eigen tempo alle adviezen uit. Door leuke en leerzame online testjes kom je erachter je wat vitaliteitscoaching voor jou kan betekenen. Samen onderzoek we wat op dit moment voor jou de beste vervolgstap is. De online intake in laagdrempelig, vrijblijvend en kost je niets.

 3. Persoonlijke Coaching

  Spreek regelmatig met mij, coach Pjotr, en boek resultaat. Je kan de coachsessies zelf inplannen, zodat ze perfect in je drukke leven passen. Een sessie kan 30, 60, óf 90 minuten duren: ideaal voor zowel een korte check-in of een uitgebreid gesprek. Je kiest van tevoren hoeveel minuten je per maand met mij wil spreken. Per maand kan je kiezen tussen 90 minuten óf meer. Wanneer je daar behoefte aan hebt, kan je tussen de sessies door aan de slag met verschillende oefeningen en opdrachten via het coachingsprogramma. Zo boek je snel resultaat!

 4. Abonnementen

  Ik ben pas tevreden als jij resultaat hebt geboekt. Tijdens de laatste coachsessie kijken we of alles goed gaat. Wil je bezig blijven met je vitaliteit? Dat kan met vitaliteitsabonnementen. Laagdrempelig, maar effectief.

Wat kost het?

De kosten houd je zelf in de hand. Het adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend, net als de online intake. Zo kan je op je gemak een keuze maken.

Belangrijkste onderwerpen

 • Vitality Check voor slechts € 200,-

  Ontdek hoe jij er mentaal en fysiek voor staat met de Vitality Check. Voor slechts €200,- krijg je een persoonlijk vitaliteitsrapport, twee coachsessies én twee maanden toegang tot het coachingsprogramma. Ideaal als je alleen op het juist pad gezet wil worden en zelf met de juiste tools en adviezen aan de slag wil.

  Module
 • Persoonlijke Coaching vanaf €120 p.m.

  Al vanaf €120,- per maand kan je persoonlijk gecoacht worden. Laat coach Pjotr je inspireren, motiveren en adviseren. Voor €120,- per maand spreek je 90 minuten met je coach óf ga voor meer minuten per maand. Gedurende het traject, kan je altijd wisselen mocht je meer of minder minuten willen.

  Traject
 • Abonnementen vanaf €10 p.m.

  Al vanaf €120,- per maand kan je persoonlijk gecoacht worden. Laat mijn, coach Pjotr, je inspireren, motiveren en adviseren. Voor €120,- per maand spreek je 90 minuten met je coach óf ga voor meer minuten per maand. Gedurende het traject, kan je altijd wisselen mocht je meer of minder minuten willen.

  Kennismaking

Meer vragen?

Wat kan je verwachten van het gratis adviesgesprek?

Tijdens een digitaal adviesgesprek leren we elkaar kennen. Dit gesprek is laagdrempelig, vrijblijvend en het kost je niets. We bespreken waar jij in het dagelijks leven tegenaan loopt en hoe coaching je daarbij kan helpen. Je eindigt het gesprek zonder verplichtingen en mét de eerste tips die je direct toe kan passen.

Wat is een online intake?

De intake is online en kan vanuit huis. Probeer op je eigen tempo alle adviezen uit. Door leuke en leerzame online testjes kom je erachter je wat vitaliteitscoaching voor jou kan betekenen. Samen onderzoek we wat op dit moment voor jou de beste vervolgstap is. De online intake in laagdrempelig, vrijblijvend en kost je niets.

Wie bepaald hoe mijn coachingstraject eruit komt te zien?

Jij bepaalt zelf hoe het traject eruit komt te zien. Je coach zal je adviseren, maar jouw voorkeur is doorslaggevend. Ook tijdens het traject blijf je in controle en kan je ervoor kiezen bepaalde adviezen niet op te volgen of ergens geen tijd of energie in te steken.

Wanneer moet je definitief een besluit nemen of je aan een coachingstraject wil beginnen?

Je hoeft pas aan het eind van de online intake een besluit te nemen. Gedurende de online intake heb je de mogelijkheid om met coach Pjotr te spreken, dit noemen we de digitale intake. Tijdens dit gesprek kan je samen onderzoeken of vitaliteitscoaching iets voor jou is. Coach Pjotr zal aangeven of hij denkt dat je gebaat bent bij coaching. Na dit gesprek kan jij in alle rust een keuze maken.