Maak kennis met Pjotr

Ik, Pjotr, kom graag met je in contact. Voor een vrijblijvende kennismaking of om te bespreken wat ik voor jullie kan betekenen.

Wie is Pjotr?

/

Vitaliteit

Vanuit mijn eigen praktijk, Phantus, ben ik actief als coach, trainer en ontwikkel ik online trainingen. Ik richt mij op drie thema's: 1. Beter Slapen; 2. Voel je weerbaar; 3. Slimmer Werken. Het doel is simpel: dat jij je gezonder, energieker en gelukkiger gaan voelen.

Mentale gezondheid

Sinds 2020 werk ik met veel plezier samen met de StressWise Academy. Ik geef regelmatig lessen binnen de tweejarige ACT-therapeutenopleiding als gastdocent over de werking van het menselijk brein, tijdens meditatie-oefeningen en andere interventies. Momenteel wordt mijn methode omgezet in een E-health programma waar verschillende coaches en therapeuten gebruik van kunnen maken in hun eigen praktijk.

E-health

E-health is bezig met een opmars én ik geloof dat E-health van toegevoegde waarde kan zijn voor zorgprofessionals. Samen met HealthTrain richt ik mij op het digitaliseren van de zorg door innovatieve zorgapps te ontwikkelen. Vanuit de overheid en de samenleving komen geluiden om de zorg te digitaliseren, zodat zorg toegankelijker, betaalbaarder en beter wordt. De komende tijd zal ik voor de ontwikkeling van digitale zorgprogramma's nauw samenwerken met opleidingsinstituten, wetenschappers, gespecialiseerde zorgnetwerken, zorgverzekeraars en medisch specialisten.

Digitale Visitekaartje

Wil je al mijn contactgegevens zien? Bekijk dan mijn digitale visitekaartje door op onderstaande knop te drukken. Je kan zelfs mijn contactgegevens gelijk opslaan in je telefoon óf delen met bijvoorbeeld een collega of vriend.

Ga naar pagina: Coaching voor jou

Coaching voor jou

Benieuwd wat vitaliteitscoaching voor jou kan betekenen? Lees meer en plan een gratis adviesgesprek.

Contactgegevens

Ik, Pjotr, ben actief onder de handelsnaam 'Phantus'. Hieronder heb ik al mijn zakelijke gegevens op een rijtje gezet. Zie ook mijn algemene voorwaarden.

  • Handelnaam: Phantus
  • Willem de Zwijgerlaan 137-3, 1056JK, Amsterdam
  • KvK nr. 72507721
  • BTW nr. NL002282585B50
  • IBAN NL51BUNQ2059340381
  • info@phantus.com